Kære venner af Hansens bondegård.

Så har jeg igen haft problemer med computeren. Har haft den ved teknikker, og havde jeg ikke problemer så fik jeg det. Han mente den skulle tilbage til Windows 8.1, og ikke som jeg havde fået installeret windows 10. Så kunne han ikke få mit internet til at funger, tilbage til windows 10 og det ville heller ikke funger. Det hele endte med at jeg accepterede windows 7 på spansk, det fik han så lov til at få en dag eller 2 til af få i orden, og så skulle han sende den med den mini cap som jeg gerne tager til Cusco med.
Computeren kom så i aftes, og ja…, nu skulle der skrives, men ak og ve, mine dokumenter og alle mine fotos, gad vide hvor de er.?
 –
Nå, pyt med det, hønsene lægger nu ca. 360 æg om dagen, og det bliver nok ikke til ret meget mere, jeg mener 80% er det man regner med ved fritgående høns, og da der døde ca. 30 høns/kyllinger ved lyssvigt om natten, så er det vel meget godt.skilt minimeret
 –
Der har/er feber med grise i hele distriktet, jeg har desværre også mistet 2 små grisebasser, selv om de har været vaccineret.
 –
Jeg har fået lavet et fint skilt som sættes ud til vejen om morgenen og tages ind til aften.
En dag solgte vi 600 æg, og næste dag 60? men det går ret godt.
 –
Nu har vi haft sol og blæst i 2 måneder, så marken ligner Saharas ørken, vandsprederne kører i døgndrift, for det hele ikke skal dø, men nu skulle det begynde at hjælpe med regn igen.
 –
Herfra lys og kærlighed til Jer Alle
Elin