Kære venner af Hansens bondegård.

Først må I meget undskylde, at I ikke har hørt fra bondegården. Problemer med Internettet.

Jeg kom tilbage fra ferie den 1. maj, og fik en modtagelse af Ecco der bare sagde spar 2, han kunne slet ikke styre sig, det tog næsten en hel uge inden han var faldet til ro. Ja det samme gjalt også Pussi.

Sebastian så ud til at have hygget sig, ja, nok ikke været vasket i 14 dage, om det var lidt protest over han ikke kunne få adgang til mit badeværelse, ved jeg ikke, men sort i hovedet det var han.

Markarbejdet så som så, han beklagede sig med at han ikke kunne grave, det gjorde så ondt i hans arm. Luge var heller ikke lige det han havde fået tiden til at gå med, men ok. Dyrene havde det godt.

Her i maj har han så ikke været på arbejde en eneste dag, sendte konen og hun stoppede så efter 11 dage.Da hun kom den 30. for at få hendes løn, fortalte jeg hende at jeg havde fået fat i en ung mand der kunne starte 1 juni, men nu ville hun da så gerne have arbejdet tilbage. Jeg svare at den unge mand havde en måneds prøvetid, så vi måtte lige se om det var noget for ham.

Hvem kom så her den 2 juni, ja, det gjorde Sebastian, han regnede da med han havde arbejde, jeg kunne så bare sige, at han da ikke var mødt en eneste dag i maj, så det måtte være slut.

Jeg glemte at fortælle, at da Eva var her i februar med hendes veninde , havde vi grisedåb. Det blev til Eva og Elin, for nu var jeg kommet til E i alfabetet.

Eva nedkom så den 8 maj (mors dag) med 10 grislinger, desværre var de 5 døde i maven, hvad årsagen til dette ved jeg ikke, men det var nok inden for de sidste dage, da de var meget store, en kæmpe stor.

Elin nedkom den 7 juni godt nok kun med 5 grislinger, men sunde og raske alle.

Kyllingerne har haft det godt mens jeg var på ferie, er blevet rigtig store, og for det ikke skal være løgn så   var der 3 æg i søndags og det er så fulgt op med 2, 1 og 3 i dag. Det er en lille måned før beregnet.

En rigtig god ferie i Danmark, med besøg her og der, men også dejligt at komme hjem igen.

Herfra lys og kærlighed til Jer Alle.

Elin

 

Ps. Min Yahoo mail er slettet, brug min elinperu@live.dk i stedet.