Kære venner af Hansens bondegård.

Så er det lige før Eva skal nedkomme, ja, altså soen Eva. Hun startede i formiddags med at samle til rede, så jeg tænkte endelig dagsbegivenhed og ikke alt det natte raveri, men nej, damen lader vente på sig.

Her er ikke sket noget særligt, udover at det hele gror helt vildt nu hvor vi har fået noget regn og varme. Kålhovederne eksploderer, i sidste uge leverede jeg 200 kg. spidskål til køkkenet + en opskrift på irsk stuvning, om retten blev prøvet ved jeg ikke. Kogekonen er ikke meget for at prøve noget nyt, siger altid at det vil de ikke have.

Hønsene giver problemer, der er mange der bløder ved æglægningen og så går der kannibalisme i hele flokken. Jeg ved ikke helt hvor mange der er døde men et sted omkring 120-140. Det begyndte i august. Det første vi gjorde var at flytte nogle af dem til den gamle hønsegård, men her kan ikke være mere en godt 100 stykker. Dem der blev flytte er der ingen problemer med, og det er det samme foder de får. Så fik jeg at vide, det var fordi de fik for meget kalk og æggene blev for store, men det er det ikke. Jeg er kommet frem til at det må være stress, så nu er vi i gang med et lave hønsegården dobbelt så stor.

Herfra Lys og Kærlighed

Elin