Kære venner af Hansens bondegård.

Sidste lørdag slagtede vi 2 grise på 70 kg  og 80 kg. Som jeg var oppe i Marcapata med om søndagen i silende regn. Efter 2 timer og godt gennemblødt valgte jeg at pakke sammen og vende snuden hjemad.

Hjemme igen og i tørt tøj, frem med strygejernet for jeg skulle lige tørre mine pengesedler inden regnskabet skulle gøres op. Solgt for 785 Soles = godt 1500 kr., slet ikke så dårligt når man tager vejret i betragtning.

Lidt senere ringede Lidia for at høre om der var mere kød, hun havde haft flere forespørgsler på kød . Vi blev enige om, at jeg skulle komme med resten om mandagen, så kunne hun sælge til dem der spurgte, og det der så ville være tilbage skulle gå til skolekøkkenet.

Har lige fået leveret 300 kyllinger, som  gerne skulle være klar til æglægningen i april.

Alex har travlt i marken, har plantet kål ud de sidste to dage og på mandag er det rødbeder der står for tur.

Skoleåret er forlænget til midt i februar på grund af lærerstrejken, så vi er lidt presset med grønsager, men så kommer der til gengæld blommer i spande vis.

Jeg er ved at lave nye burer til æglægning, her hvor hønsene er blevet lidt ældre er æggene blevet meget større, hullet hvor æggene skal falde igennem er for små, og det giver problemer.

Herfra lys og kærlighed

Elin